Prijzen gipsbuik

 

De prijs van de gipsafdruk, is incl. ophangsysteem.

Prijs gipsafdrukPrijs gipsafdrukPrijs gipsafdrukPrijs gipsafdrukPrijs gipsafdrukprijs gipsafdrukPrijs gipsafdrukprijs gipsafdrukPrijs gipsafdruk

 

 

De prijzen die bij onderstaande foto's getoond worden, voor een gipsafdruk met mozaiek is incl. gipsafdruk, ophangsysteem, versteviging en ongeacht patroon en/of naam.

Prijs gipsbuik mozaiekprijs gipsbuik met mozaiekPrijs met mozaiekPrijs gipsbuik met mozaiekprijs gipsbuik met mozaiek

Hier onder volgen meerdere opties, voor het bewerken van een gipsafdruk. De prijzen die bij de onderstaande foto's getoond worden, zijn excl. gipsafdruk.

Prijs gipsbuik met doek en beschilderdprijs gipsbuik beschilderdprijs gipsbuik met kantPrijs gipsbuik met kant en mozaiekPrijzen gipsbuik met kant en beschilderdPrijs gipsbuik beschilderd en bergkristalPrijs gipsbuik met reliefprijs gipsbuik met mozaiek en beschilderdPrijs gipsbuik met echo

De gipsbuik laten lakken in een egale kleur (standaard verf) bedraagt € 10,00 laten lakken met zilver/goud of parelmoer verf bedraagt € 15,00 met chroom verf zilver/goud bedraagt € 20,00.  (de prijs is excl.egalisatie, het gipsverband is te zien.)

De gipsbuik met mozaiëk kan ook op een standaard, de prijs is € 95,- excl. gipsbuik.
prijs mozaiekbuik op standaardprijs standaard mozaiekbuik

      De meerprijs voor het meegipsen van handen is € 2,50 per hand.

Gipssbuik met handen

Het verstevigen van de gipsafdruk bedraagt € 15,- dit is nodig als je het zelf wilt mozaiëken. Wil je alleen de gipsafdruk ophangen, of laten beschilderen is dit niet nodig.

Wil je de gipsafdruk laten beschilderen of egaal hebben, dan kan het geëgaliseerd worden voor € 25,00.

prijs gipsbuik egaliseren

Heb je een gipsafdruk, en vind je het niet mooi of mislukt. Dan kan je het, laten aanpassen of repareren. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de staat van de gipsafdruk. Voor meer informatie kan je bellen met 06 26056313 of vul het contactformulier in.

gipsbuik mislukt

Wil je liever op lokatie een gipsafdruk laten maken, en woon je in Amsterdam en omgeving (straal van 30km), is  geen probleem, daar vraag  ik een bijdrage van € 0,25 p/km voor, berekend voor een retour rit van en naar het opgegeven adres en eventuele parkeerkosten. Berekend met Google Maps. De gipsbuik kan afgehaald  worden als het klaar is.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, bel dan 06 26056313 of vul het contactformulier in.

De genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

© 2012 - 2024 Mozaiekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel