Informatie gipsbuik

Wil je een blijvende herinnering aan je zwangerschap, dan kan je bij Mozaiekje een gipsafdruk van je buik laten maken.

mozaiek buikmozaiek buikmozaiek buikmozaiek buik

Het maken van een gipsafdruk neemt ± 30 minuten in beslag, afhankelijk van het model buik wat je kiest. Voor het gipsen gebruik ik lauw water, zodat het comfortabel aanvoelt. Als het lichaam bedekt is met gips kan de afdruk er redlijk snel vanaf gehaald worden, het gips droogt in ± 3 minuten. Het gipsen is veilig voor jou en de baby.

Het beste resultaat wordt verkregen bij een zwangerschap van 30 tot uiterlijk 37 weken, en als je staat, maar dan moet je jezelf wel fit voelen. De partner kan ook meekomen om een hand of handen mee te laten gipsen.

Als de afdruk klaar is, kan je jezelf opfrissen. Er kan gekozen worden om de afdruk direct mee te nemen, dan werk ik de randen af en bevestig ik een ophangsysteem. Wil je de buik egaal glad hebben, dan kan het geëgaliseerd worden, dat duurt ± 4 dagen. Ben je van plan de afdruk zelf te mozaiëken, dan is het noodzakelijk om het te verstevigen, wil je dat laten doen, dan is de duur ± 3 dagen. Wil je het  laten mozaiëken of op een andere manier laten bewerken (zie foto's), dan is de duur  1 tot 3 weken, afhankelijk van de gekozen bewerking, drukte of onvoorziene omstandigheden. Als de gipsbuik klaar is, kan het opgehaald worden. Ophalen of langskomen voor informatie kan op afspraak vanaf 12:00 uur.

gipsafdruk met reliefpatroongipsafdruk met kantgipsadruk beschilderdgipsafdruk met echo

Wil je liever op lokatie een gipsafdruk laten maken (alleen modelijk in de avonden en in het weekend), en woon je in Amsterdam en omgeving (straal van 30km), is  geen probleem, daar vraag  ik een bijdrage van € 0,25 p/km voor, berekend voor een retour rit van en naar het opgegeven adres en eventuele parkeerkosten. Berekend met Google Maps. De gipsbuik kan afgehaald  worden als het klaar is.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, bel dan +31626056313 of vul het contact formulier in.

 

 

© 2012 - 2024 Mozaiekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel